,

דור חדש של מערכות חשמל ותקשורת לניהול ערים SMART CITY

הטרנד האחרון של הפיכת עיר רגילה לעיר חכמה, משפרת את השרות שהעירייה מספקת לתושביה, מקל על שליטת העיריה במשאביה, בניהול העיר, במתן שירותים לתושב, תשתיות חשמל תקשורת, אבטחה, מים, ביוב, השקיה, תחבורה ועוד.

שדרוג עיר לחכמה אפשרי בעזרת בניית מרכזי שליטה חכמים בעריות ופרישה של ציוד תקשורת, מצלמות אבטחה והתקני IOT במרחבי הערים המחוברים למרכז השליטה בעירייה.

הציוד האלקטרוני הנפרש ברחבי העיר בפרויקטים של עיר חכמה מותקן לרוב על עמודי תאורה תחנות אוטובוס, רכבת ובניני ציבור, הוא דורש אספקת חשמל אמינה וסדירה  ותשתיות תקשורת שמספקות חשמל ותקשורת למצלמות וציוד IOT.

 TITANIUMקו מוצרי ההספק והתקשורת החדש של אדוויס לערים חכמות מיועד לתת מענה לצרכים אלה, הוא כולל מערכות כח ותקשורת OUTDOOR שנועדו לאפשר התקנה והפעלה של ציוד זה ברחבי הערים, מערכות הכח נועדו לייצב את מתח רשת החשמל, להפכו למתח ישר המזין ציוד OUTDOOR  ולהבטיח אספקה חשמל יציבה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע.

קיימות שלש סוגי מערכות לטיפול ברוב ההתקנות הנדרשות:

  • מערכות אל פסק - המייצבות את מתח הרשת המסופק לציוד ומבטיחה אספקת חשמל תקינה גם בזמן הפסקות חשמל קצרות.
  • מערכות STREET LIGHT - הניזונות מתאורת רחוב המחושמלת רק בלילה, המערכות נטענות משך כ 6 שעות של לילה ומזינות את הציוד ממצברים משך 16 שעות של אור יום. 
  • מערכות סולריות - המותקנות באתרים ללא גישה לרשת חשמל, הן נטענות בממוצע משך  6 שעות שמש ומזינות את העומס ממצברים משך כ 18 שעות בהם אנרגיית השמש אינה מספיקה להזין את הציוד.   

 TITANIUMמבוסס על שילוב של דור חדש של ספקי כח מוצקים ומצברי ליטיום מתקדמים, המתוכננים לפעול בתנאי OUTDOOR, הוא משדרג מהותית את מערכות הכח מדור קודם, שסבלו ממשקל וממדים גדולים מידי ומצורך להחליף את המצברים בהם לעיתים קרובות.

טיטניום מקטין את גודלם ומשקלם של הארונות, עיצובו הצר מתמזג עם רוחב העמוד עליו הוא מורכב. המערכות קלות וקטנות  ביותר מ60% ממערכות רגילות, אינו דורש אוורור ואינו מחליד בשל מארז האלומיניום ממנו הוא בנוי.

המכשיר מתקשר עם מרכז הבקרה ומדווח על רשת חשמל לא תקינה או מצברים מרוקנים, ונותן חיווי על מספק הטעינות שנותר לפני הצורך להחליף מצבר וזמן טעינה נדרש.

פריצת דרך שמביאים מצברי הליטיום בטיטניום היא ביכולת להטען ולהתפרק 1500-2000 פעמים ולהבטיח עבודה סדירה משך 3-5 שנים ללא צורך בהחלפת מצבר, המצברים ידידותיים לסביבה ומאפשרים בקרה של יותר מ15 פרמטרים של המצבר מרחוק . המערכת מספקת מתח ישר 12/24/48 וולט למערכות עיר חכמה ועיר בטוחה.

Titanium Pro המשפחה השנייה של המוצרים שחושפת אדוויס משמשת כרכזת תקשורת לציוד המותקן על העמוד וכוללת אל-פסק פנימי להבטיח אספקת חשמל סדירה לציודים המורכבים על העמוד.

טיטניום פרו כולל מתג תקשורת POE 5 מבואות במהירות הגיגה להעברת תמונה מהירה של מצלמות  מגה פיקסל וקישור ציוד אלחוט המותקן על העמוד לרשת האינטרנט, ופורטUPLINK  אופטי לגישה מהירה לרכזות מרוחקות. המתג המנוהל פועל בlayer3 , הוא מספק חשמל באמצעותPOE  חדשני במתחים של 12/24/48 וולט, ובהספק 15/30/60 וואט, ניתן לתכנת כל פורט למתח והספק הנדרש על ידי כל אביזר וכך לקבל ניצול מקסימלי של מערכת הכח.

בנוסף לאופציית גישה אופטית, למערכת 3 מחברי SNA לחיבור מספר סוגים של אנטנות הנדרשות עיי הציוד האלחוטי. ניתן להתקין BACKHOUL  אלחוטי מסוגNLOS  המאפשר גישה אלחוטית במהירות עד 750 מגה ביט לשנייה ללא צורך בקו ראיה בין האנטנות ולטווח של עשרות קילומטרים, WIFI  המקונפג כברידג' לטווחים של קילומטרים בודדים, או תקשורת 4G סלולרית המבוססת על סים פנימי הקובע באיזה ספק סולרי בוחרים.

אופציות אלחוטיות נוספות הן אקסס פוינט WIFI המאפשר גלישה חינמייםWIFI  ברחבי העיר, G4   לטלפונים סלולריים ו Zigbee, Alora, Blue tooth ואחרים לניטור התקני IOT.

לטיטניום פרו גם יכולת אודיו / וידאו מרשימה המאפשרת לעירייה פרסום חוצות באמצאות מסכי רחוב המחוברים למערכת דרך התקן DVI  הפעלת מערכות כריזה ממשק CODEK פנימי וחיבור מיקרופון לבקרת רעש ואבטחה.

המערכת מתאימה ליישומי בקרת תנועה ואבטחה באמצעות מחשב פנימי אופציונלי כPC104  או RUSBERY המריץ תוכנות ANALYTICS או LPR,OEM  יכול גם להתקין תוכנות ספציפיות לעיבוד התמונה או התקשורת המגיעה לארון. משטח התקנה פנימי מתאים להתקנה פנימית של ציוד לקוח והתאמת המערכת ליישומים מיוחדים וספציפיים.

טיטניום פרו תוכנן ליישומי אבטחה פריצה ואלימות, ניתור רעש, קרינה, גזים רעילים, אש ורעידות אדמה, ניתור מוני מים חשמל וגז, תקשורת 4G  WIFI + חינמית לתושבים, פרסום, כריזה, בקרת חניה ועומס תנועה, פינוי אשפה, בקרת מים וביוב, ניהול השקיה.

המערכת שהיא פריצת דרך טכנולוגית ברמה עולמית מוצעת במארז אלומיניום אטום IP67 מתחברת לעולם החיצון באמצאות מחברים אטומים למים ואבק וכוללת אבזור להתקנה קלה ומהירה על עמוד.

אינטגרטורים וOEM  יכולים להתאימה כמאט לכל מכרז או דרישה ללא צורך לבנות מחלקים ארון תקשורת ייעודי.

 

{formbuilder:5448}